10 dagen rondreizen door Canada?

Canada is een prachtig land om te bezoeken, maar kent ook enorme porporties. Canada is bijna 139 keer groter dan Nederland en België samen. Een rondreis is daarom de ideale manier om zo veel mogelijk van dit land te kunnen meemaken. Voor een rondreis van 10 dagen zijn dit de beste uitjes en tips om te doen in Canada.

Grote steden bezoeken tijdens je 10 daagse rondreis door Canada

Canada kent veel verschillende grote steden die zeker de moeite waard zijn om gezien te hebben. Bijvoorbeeld Toronto aan de oostkust die bekend staat om het grote meer van Toronto of, helemaal aan de andere kant van Canada, Vancouver deze stad staat bekend als de hipsterstad van Canada.

Niagara Falls

Natuurlijk kun je niet in Canada geweest zijn zonder de Niagara Falls bezocht te hebben. Dit watervalpark is een van werelds wonderen en het hele jaar open voor bezoekers.

Natuurgebieden

Canada staat ook bekend om haar uitgestrekte natuurgebieden. Voor een rondreis van 10 dagen is het ook zeker de moeite waard om of een dag door de natuur te rijden met de auto of kiezen voor een hike in deze gebieden.

Maple syrup workshop

Maple Syrup is een typisch Canadees product waar de Canadezen ook erg trots op zijn. Het is ook mogelijk om te zien hoe Maple Syrup gemaakt wordt en dit is ook echt een aanrader wanneer men in Canada op reis gaat.

Canada is een enorm land, maar wanneer er goed gepland wordt is er in 10 dagen al heel wat te zien van dit land.

Feedback: info@dlrs.nl

Leestip -> Maak kennis met het Stedelijk Museum in Amsterdam

Spread the love

1 gedachte over “10 dagen rondreizen door Canada?”

Plaats een reactie