Bij Wehkamp met een creditcard betalen?

Wanneer je aankopen doet bij Wehkamp kun je op diverse manieren betalen voor jouw bestelling. Denk aan iDeal, betalen met een overboeking, achteraf betalen of via PayPal. Een betaalmethode die steeds populairder wordt en bij de Wehkamp ook een optie is, is betalen met een creditcard. Het gebruik van creditcards voor bestellingen bij Wehkamp heeft uiteenlopende voordelen te bieden. Wat zijn de pluspunten van een creditcard gebruiken precies? In dit artikel lees je alles over de voordelen van een creditcard.

Een veilige, snelle en gemakkelijke methode om te betalen

Een creditcard gebruiken voor aankopen bij Wehkamp is een snelle en veilige betaalmethode. Via een app kun je overzichtelijk zien welke aankopen je hebt gedaan. Een groot voordeel van betalen per creditcard is de snelheid van betalen. Je voert de gegevens in en de betaling is rond. Met name in bepaalde situaties is een creditcard gebruiken voor een betaling erg handig.

Denk bijvoorbeeld aan het betalen voor een hotelkamer. Maar ook als je onderweg pech met je auto krijgt, heb je altijd geld bij de hand. Hetzelfde geldt bij een ziekenhuisopname. Beschik je in dit soort situaties over ene creditcard, of je nu in Nederland zit of in het buitenland, dan heb je altijd de beschikking over genoeg geld.

Verzekerde aankopen met een creditcard

Een van de grote pluspunten van producten kopen met een creditcard, is dat je aankopen via de creditcard verzekerd zijn. Spullen die je met een creditcard hebt gekocht, zijn in principe 180 dagen verzekerd tegen beschadigingen, verlies of diefstal. Deze verzekering is gratis en kost je dus niets!

Overal en altijd shoppen als jij dat wilt

Wat het gebruik van een creditcard helemaal ideaal maakt, is dat je met een creditcard altijd en overal betalingen kunt doen. Je hebt dus niet alleen iets aan deze betaalkaart als je bij de Wehkamp of andere Nederlandse winkels aankopen doet, maar ook in het buitenland. Ben je op vakantie in het buitenland, dan kun je dus altijd en overal betalen voor je aankopen.

Andere situaties waarbij een creditcard nuttig is

Naast aankopen doen via online of fysieke winkels, is een creditcard in diverse andere situaties handig. Mocht je onderweg zijn en over een tolweg rijden, dan kun je de tol snel afrekenen met je creditcard. Ook op parkeerplaatsen waar elektronisch betaal moet worden, kan de creditcard gebruikt worden als betaalmiddel.

En wat te denken van het aanvragen van een ESTA-verklaring als je de Verenigde Staten gaat bezoeken? Creditcard als betaalmiddel gebruiken is dan ook niet meer weg te denken uit onze tijd!

Lees hier meer over het betalen met een creditcard bij Wehkamp.

Feedback: info@dlrs.nl

Leestip -> Een domeinnaam als een merk registreren?

Spread the love

Plaats een reactie